Service & Onderhoud

Sterk in service

STARRO LIFTEN bestrijkt vanuit Roermond geheel Zuidoost-Nederland. Een regionaal werkgebied is een bewuste keuze. Wij houden van een persoonlijke communicatie met onze klanten en van korte lijnen. Wij komen altijd op de afgesproken tijd! STARRO LIFTEN is sterk in service.

Liftstoringen

Storingen komen altijd onverwacht. Bij storingen of dringende liftproblemen kunt u ons altijd bereiken op ons storingsnummer +31 (0)43 631 06 70. Wij komen dan zo snel mogelijk ter plaatse om het ongemak te verhelpen.

Bekijk ook onze storingstarieven en voorrijkosten.

Gepland onderhoud

Gepland onderhoud is belangrijk om uw lift in optimale staat te houden. Het voorkomt onverwachte kosten en eventueel bijkomend ongemak voor de gebruiker van de lift. STARRO LIFTEN waarborgt de veiligheid en de mobiliteitsfunctie van 99,5% van uw liftinstallatie door het uitvoeren van planmatig onderhoud volgens NEN-EN 13015.

Nét dat stapje meer

Een contactpersoon die meedenkt

Onze medewerkers uit het onderhoud hebben hun 'eigen' rayon binnen ons werkgebied. U heeft een vaste contactpersoon, hij kent uw lift als geen ander en zal u tijdig en deskundig adviseren over de kwaliteit en veiligheid.

Een liftleverancier die meedenkt

STARRO Liften is de ideale sparringspartner voor eigenaren en beheerders die een creatieve en betrouwbare liftexpertise nodig hebben.

Preventief onderhoud

Tijdens regulier onderhoud, waar wij ruimschoots tijd aan besteden, vervangt uw onderhoudsmonteur kleine onderdelen die defect zijn zodat u niet hoeft te wachten op een kostenverhogende reparatie.

ECO componenten

STARRO Liften laat verouderde componenten reviseren. Dit omdat de originaliteit behouden kan blijven zodat de kosten voor extra aanpassingen bij alternatieve producten uitblijven. Een betaalbare oplossing!

24/7 Service

Met een spreek-/luisterverbinding tussen de liftkooi en onze storingsdienst is het mogelijk snel (binnen een uur) te reageren in geval van storing.

Torninstructies

STARRO LIFTEN geeft torninstructies, met certificaat, aan de daarvoor aangewezen personen.

MJOP (Meerjaren onderhoudsplanning)

STARRO LIFTEN kan u desgewenst, ten behoeve van een langetermijnbudgettering (10 jaar), informeren over de te reserveren bedragen voor het vervangen van aan slijtage onderhevige onderdelen.

Spareparts Op Voorraad

Wij kunnen uw lift snel repareren, mits wij de toegepaste liftcomponenten en onderdelen in voorraad hebben. Hoewel we over een grote voorraad beschikken en de kans gering is, kan het voorkomen dat een liftcomponent of onderdeel niet direct voorhanden is.

Weten wat Starro voor u kan doen?

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwbouwlift, het moderniseren van een bestaand liftsysteem of het uitvoeren van periodiek onderhoud: STARRO LIFTEN uit Roermond biedt de totaaloplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk ons portfolio ter inspiratie.

Neem contact op Bekijk ons portfolio