Over starro

Wij zijn STARRO LIFTEN

STARRO LIFTEN uit Roermond bouwt op een lange ervaring in de liftenbranche. We ontwerpen onze eigen liften, moderniseren bestaande constructies, voeren periodiek onderhoud uit en zijn bevoegd om liftinstallaties te keuren.

Neem contact op

Onze kernwaarden

Persoonlijk contact

We vinden het belangrijk om in nauw contact te staan met onze klanten, in elke fase van het project. Uw vaste contactpersoon kent als geen ander uw situatie en kan u daarom snel en adequaat te woord staan en een deskundig advies geven. 

Maatwerk

Geen enkel gebouw is hetzelfde. Welke lift het best past, hangt onder andere af van de capaciteit, maar ook van uw wensen. Als onafhankelijke liftenbouwer kunnen we alle kanten op en kijken we graag samen met u naar een bestendige, passende en creatieve oplossing.

Transparantie

Wij werken met vrij verkrijgbare liftcomponenten. Dit betekent dat ze merkonafhankelijk zijn en toegepast kunnen worden bij diverse soorten liftinstallaties. De liftcomponenten worden ons voornamelijk geleverd vanuit Duitsland of Zwitserland.

Duurzaamheid

We werken graag met duurzame materialen. Dat komt de kwaliteit van uw lift ten goede en is minder belastend voor het milieu. Uw lift gaat daardoor langer mee dan commerciële alternatieven en bespaart u onder de streep een hoop moderniseringskosten. Daarnaast zorgen we dat onze (afval)materialen op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt of afgevoerd.

Snelheid

Waar concurrenten gemiddeld vaak meer dan een half jaar nodig hebben, kunnen wij reguliere liften over het algemeen binnen 8 tot 12 weken plaatsen. Daardoor stokt uw nieuwbouw- of verbouwproject niet.

Kennis van zaken

Onze medewerkers hebben de juiste papieren en bouwen op een jarenlange praktijkervaring. Er wordt daarnaast regelmatig aandacht besteed aan het bijspijkeren van hun kennis. Zo passen we bijvoorbeeld aangekondigde wijzigingen in regelgeving direct toe in ons werk, zodat onze liften snel voldoen aan de nieuwste regelgeving en normen.

Kwaliteit voorop

/assets/img/logo-vca.png

VCA*

De veiligheid van onze medewerkers staat bij STARRO LIFTEN voorop. Daarom werken wij altijd volgens de VCA* normering om de risico’s op ongevallen tijdens het plaatsen, moderniseren of onderhouden van een lift zoveel mogelijk te beperken.

/assets/img/logo-iso.png

ISO 9001

Door aan de ISO 9001 normering te voldoen, kunnen wij u verzekeren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de materialen die wij gebruiken. Daarnaast staan onze werkprocessen netjes beschreven, zodat u zeker weet dat het project in goede handen is.

/assets/img/logo-lloyds.png

Module H1 Lift Directive

Door het behalen van deze kwalificering is STARRO LIFTEN bevoegd om haar eigen liften te ontwerpen, produceren, installeren en keuren. Daarom zijn we als familiebedrijf uniek in de Benelux.

/assets/img/logo-erkend-leerbedrijf.png

Erkend Leerbedrijf

Het liften-ambacht is een uitstervend vak. Daarom brengen wij graag onze kennis over aan  talentvolle jongeren om ze zo te enthousiasmeren voor installatiewerk. Wij zijn aangesloten bij Stagemarkt en SBB als Erkend Leerbedrijf en beschikken over een eigen trainingslocatie.

/assets/img/logo-koninklijke-metaalunie.png

Koninklijke Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie is een brancheorganisatie voor MKB-bedrijven. Het staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak. Starro Liften is een trots lid van de Metaalunie.

/assets/img/logo-vlr.png

VLR

De Nederlandse Vereniging van Liften en Roltrappen (VLR) behartigt de belangen van de gehele bedrijfstak. Via VLR blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Als lidbedrijf kunnen wij bij alle aangesloten liftbedrijven de benodigde onderdelen kopen.