Modernisering

Een bestaande lift in een nieuw jasje

Na vele jaren van trouwe dienst kan een lift aan vervanging toe zijn. Er zijn vijf voorname redenen waarom de huidige lift mogelijk niet meer voldoet:

  • De veiligheid komt in het gedrang of voldoet niet meer aan de gestelde eisen.

  • Er is sprake van slijtage. Het periodieke onderhoud is dan niet meer toereikend en een ingrijpende modernisering is dan noodzakelijk.

  • Er kunnen veranderde maatschappelijke inzichten een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan een te verbeteren toegankelijkheid voor gehandicapten en ouderen.

  • De introductie van nieuwe wetgeving kan u dwingen een bestaande lift te vervangen.

  • Technologische vooruitgang, nieuwe gebruiksvriendelijke, energiebesparende en intelligente technieken, kunnen ook een goede reden zijn om een lift te herzien.

Bij een modernisering worden, afhankelijk van de situatie, verschillende kernonderdelen vervangen, zoals de besturing, het bedieningspaneel, de aandrijving of het interieur. Een modernisering is vaak stukken goedkoper dan de aanschaf van een volledig nieuwe lift. Na een modernisering kan uw lift weer jaren mee. In de meeste gevallen bieden wij daarom ook vijf jaar garantie op de vervangen onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden, mits uw lift bij STARRO LIFTEN in onderhoud is.

 

Is uw huidige liftinstallatie toe aan vernieuwing of modernisering? Dan kunnen wij u adviseren over de mogelijke aanpassingen.

Moderniserings-pakketten

Hydraulisch

Elektrisch

Oudere liften

In monumentale panden bevinden zich over het algemeen oudere liften met veiligheidsaspecten die vallen onder de norm NEN 1081. Wij kunnen deze liften met zoveel mogelijk originele liftcomponenten zodanig opknappen en in bedrijf stellen dat de monumentale stijl behouden blijft.

Weten wat Starro voor u kan doen?

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwbouwlift, het moderniseren van een bestaand liftsysteem of het uitvoeren van periodiek onderhoud: STARRO LIFTEN uit Roermond biedt de totaaloplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk ons portfolio ter inspiratie.

Neem contact op Bekijk ons portfolio