Liftbouw

Nieuwbouwliften in alle soorten en maten

STARRO LIFTEN levert een goed product van uitstekende kwaliteit, veilig, betrouwbaar, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Wij bouwen liften voor toepassing in onder andere de woningbouw, kantoorpanden, scholen, hotels, appartementencomplexen, bejaardentehuizen en overheidsgebouwen.

Wij komen onze afspraken na en leveren op tijd. In het voortraject geven wij alle gewenste informatie en denken mee, zoeken naar oplossingen en/of besparingen. Waar nodig passen wij zaken aan tijdens de bouwfase: flexibiliteit is belangrijk.

Flexibel samenstellen

Dé perfecte lift is een samenspel van verschillende liftcomponenten. Hieronder lichten we de belangrijkste opties voor u toe. We geven u graag een inkijkje in de eindeloze mogelijkheden. Bekijk daarom ook eens ons Portfolio. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie?

Personenlift

De specificaties van het gebouw bepalen meestal welke systematiek het meest geschikt is, maar ook het maximaal aantal te vervoeren personen speelt een rol. We onderscheiden drie uitvoeringen:

  • hydraulisch

  • elektrisch

  • machinekamerloos

Materiaal

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de cabine is een bepalende factor voor de uitstraling van de lift. RVS en glas zijn de meest voorkomende materialen.

Vloer- & Wandbekleding

Qua interieur zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen voor een strakke afwerking met wanden en leuningen van RVS, maar ook laminaat of Formica bekleding. De vloer kan worden voorzien van diverse afwerkingen, waaronder natuursteen en desgewenst voorzien worden van een mooie afbeelding of een logo. Een opklapbaar zitbankje is altijd een optie.

Bediening

Het bedieningspaneel is opgebouwd uit drukknoppen met braille, maar kent tegenwoordig meer mogelijkheden. Daarnaast is de algehele kwaliteit van de TFT displays, de vormgeving en de eventuele spraakmodules sterk verbeterd.

Plafondverlichting

De sfeer in een liftcabine wordt sterk bepaald door de energiezuinige LED-verlichting die we al jaren gebruiken, maar ook die zijn er in verschillende configuraties en met verschillende kleurtinten.

Veiligheid

Uiteraard voldoen onze liften aan alle geldende veiligheidseisen. Bij het in gebruik stellen van de lift houden we ook rekening met de doelgroep. Desgewenst kunnen er bijvoorbeeld in overleg aanpassingen worden gedaan aan de deurbewegingen en het rijcomfort.

Weten wat Starro voor u kan doen?

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwbouwlift, het moderniseren van een bestaand liftsysteem of het uitvoeren van periodiek onderhoud: STARRO LIFTEN uit Roermond biedt de totaaloplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk ons portfolio ter inspiratie.

Neem contact op Bekijk ons portfolio