Starro Liften: sterk in maatwerk!

Wij zijn een van de weinige Nederlandse liftproducenten die in eigen beheer personenliften ontwerpt en ontwikkelt.

Hierdoor kunnen we inspelen op de wensen van de klant en echt maatwerk leveren.

Onze liften worden gebouwd met de meest degelijke materialen, met behulp van de nieuwste technologie en volgens alle gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

STARRO LIFTEN is een gecertificeerd liftenbedrijf volgens ISO 9001:2015, Module XI en VCA* en daarnaast ook een erkend leerbedrijf. En of het nu gaat om het installeren of onderhouden van een lift, wij werken uitsluitend met een deskundig en ervaren team van medewerkers.

ONTWIKKELING

In 2010 hebben wij een eigen goederenlift ontworpen volgens de nieuwe Machine Richtlijn, ingegaan per 1 januari 2010.

Deze goederenlift heeft een hydraulische aandrijving, robuuste industriedeuren en een degelijke cabine.

STARRO LIFTEN kan uw opdracht in korte tijd en op maat uitvoeren.

Sponsoring

Volleybalvereniging Revoc/VCB Reuver

STARRO LIFTEN is sponsor van Volleybalvereniging Revoc/VCB Reuver.
Sport en ondernemen lijken volstrekt andere werelden. Niets is minder waar! Directeur Ad Rosenbrand: "Ondernemen zie ik als een sport; ook binnen ons bedrijf werken we als een team samen om ons doel te realiseren. Dit vergt inzet, verantwoordelijkheid en samenwerking van alle medewerkers net zoals in een sportteam. Alleen samen sta je sterk of het nu om een liftenproject gaat of een volleybalwedstrijd. We zijn er trots op Revoc/VCB te sponsoren.


STARRO LIFTEN vindt het belangrijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Vanuit die visie steunen wij het jeugd circulatievolleybal van Revoc/VCB. Bewegen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Sporten is een goede manier om dit te bereiken. Door een teamsport als volleybal te gaan doen, leren kinderen bovendien samen te werken en rekening te houden met elkaar. Ze leren wat een begrip als teamgeest inhoudt en dat is waardevol voor hun verdere leven.